Zelf een scheurkalender maken

Een scheurkalender kun je op vele manieren maken, maar misschien vind jij het wel leuk om aan de hand van een Word-sjabloon of vanuit een Indesign bestand een eigen kalender te ontwerpen. En dat al vanaf 1 exemplaar! Uitdagend voor jezelf, maar misschien ook origineel om als cadeau te geven.

Specificaties

  • Formaat: 130 mm x 185 mm
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking, enkelzijdig
  • Voorblad: full colour of zwart-wit bedrukking op sulfaatkarton met glanslaminaat
  • Achterblad: zwart-wit bedrukking
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd met 2 boorgaten
  • Papiersoort: ongestreken papier 70 g/m²

Stappenplan

Stap 1
Je bestelt onderstaand je type scheurkalender die je wilt maken. We sturen je een blanco sjabloon op die je zelf kunt vullen met tekst en afbeeldingen. Wil je meer dan één scheurkalender, neem dan voor staffelkorting contact met ons op. Voor een afname vanaf 100 exemplaren kun je terecht op de pagina voor maatwerk.

Stap 2
Kies je voor de variant waarbij het weekend op één velletje komt dan betaal je de minste verzendkosten omdat deze variant door de brievenbus past. 

Stap 3
Na je betaling ontvang je per email direct de Word en Indesign sjablonen met instructies, zodat je gelijk kunt beginnen met het ontwerpen van je scheurkalender.

Stap 4
Heb je vragen? We staan voor je klaar!

Stap 5
Sla het op als PDF bestand en loop alles goed na. Na het voltooien van je kalender stuur je het naar ons op en binnen 1-2 weken ligt je zelfgemaakte creatie op je deurmat.

Welke kalender wil jij maken?