Werkwijze

Wij hebben contacten met diverse drukkerijen in binnen- en buitenland. Grotere aantallen laten wij in het buitenland drukken en doen dit zoveel mogelijk op gerecycled papier. De door ons geselecteerde bedrijven beschikken over de meest recente productiemiddelen. Mocht je toch twijfels hebben, dan kunnen we eventueel bij je langskomen om de meest recente producties te laten zien.

Wat kan ik verwachten?

Als ScheurkalenderSpecialist ben ik een belangrijke schakel tussen jou en de drukker. Wij zorgen ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt zodat jij je vooral bezig kunt houden met het ontwerpen van je scheurkalender. Na het ontvangen van de opdracht versturen wij een Indesign sjabloon of een Word-document die nodig is om je scheurkalender op te maken. Ook ontvang je van ons een opdrachtbevestiging. Hierin staat een datum vermeld waarop je de bestanden dient aan te leveren. Wijk je van de opdrachtbevestiging af, dan kan dit gevolgen hebben voor de leverdatum. Dit geldt eveneens voor bestanden die niet aan de opgegeven specificaties voldoen. Deze specificaties worden als instructiebestand met de bestanden meegestuurd.

Digitale proef

Na het aanleveren van de scheurkalender beoordelen wij de bestanden op technische wijze en vervolgens gaat de drukker daar nog dieper op in. De kalender wordt niet gecontroleerd op taalfouten en andere zaken die buiten het druktechnische deel vallen. Uiteraard wordt er tijdens de controle eventuele problemen teruggekoppeld. Nadat je een eindproduct hebt aangeleverd ontvang je binnen enkele dagen een digitale drukproef.  Na akkoord op de digitale drukproef wordt er vervolgens gedrukt of geprint.