Scheurkalender personaliseren als relatiegeschenk

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en je wilt graag je relaties bedanken voor de fijne samenwerking. Een origineel relatiegeschenk met humor, spreuken of geschiedenis feitjes valt vast wel in de smaak. We hebben enkele scheurkalenders samengesteld die je naar wens kunt personaliseren.

Inkijkexemplaar

Onderstaand tref je een inkijkexemplaar aan van eerdere uitgebrachte scheurkalenders. Je logo kun je onderaan op ieder velletje laten verschijnen. Ook op de cover (omslag) laten we je huisstijl en je logo terugkomen. Je kunt het omslag volledig naar jouw wensen laten personaliseren.

WOORDGRAPPEN

GESCHIEDENIS KALENDER

SPREUKEN

Bureau scheurkalender

Een scheurkalender kun je op veel plaatsen ophangen, maar op een bureau kan dit lastig zijn. Daarom bieden wij optioneel twee soorten kalenders aan die je eenvoudig op je bureau kunt neerzetten. Zoals je kunt zien is het mogelijk om een stevige kartonnen staander achterin de kalender mee te laten brocheren. De rode bureau kalender (ook in andere kleur mogelijk) maakt ook gebruik van een staander en heeft een luxere uitstraling.

Drukwerkspecificaties

  • Formaat: in overleg en afhankelijk van het thema
  • Omvang: 320 (weekend samen op 1 velletje) of 368 vellen
  • Omslag personaliseren: (full colour) bedrukking of aan de hand van een preeg
  • Binnenwerk: zwart-wit of full colour bedrukking op scheurkalenderpapier
  • Je hebt ook nog enkele velletjes over voor bijvoorbeeld een voorwoord in zwart-wit bedrukking
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, scheurperforatie en twee boorgaten

Voor wat betreft de omslag van de scheurkalender kun je ervoor kiezen om dit zelf aan te leveren, maar dit kun je ook tegen een meerprijs aan ons uitbesteden. Laat het weten en we maken er samen een geslaagd project van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel een vraag