Scheurkalender personaliseren als relatiegeschenk

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en je wilt graag je relaties bedanken voor de fijne samenwerking. Een origineel relatiegeschenk met humor of geschiedenis feitjes valt vast wel in de smaak. We hebben enkele scheurkalenders samengesteld die je naar wens kunt personaliseren.

Inkijkexemplaar

Onderstaand tref je een inkijkexemplaar aan van eerdere uitgebrachte scheurkalenders. Je logo kun je onderaan op ieder velletje laten verschijnen. Ook op de cover (omslag) laten we je huisstijl en je logo terugkomen. Je kunt het omslag volledig naar jouw wensen laten personaliseren.

WOORDGRAPPEN KALENDER

GESCHIEDENIS KALENDER

Bureau scheurkalender


Een scheurkalender kun je op veel plaatsen ophangen, maar op een bureau kan dit lastig zijn. Daarom bieden wij optioneel een kalender aan die je eenvoudig op je bureau kunt neerzetten. Zoals je kunt zien is het mogelijk om een stevige kartonnen staander achterin de kalender mee te laten brocheren.

Drukwerkspecificaties

  • Formaat staand: B130 x H185 mm (afwijkend formaat is mogelijk)
  • Omvang: 320 (weekend samen op 1 velletje) of 368 vellen
  • Omslag personaliseren: full colour bedrukking op sulfaatkarton met glanslaminaat
  • Binnenwerk: zwart-wit bedrukking op scheurkalenderpapier
  • Je hebt ook nog enkele velletjes over voor bijvoorbeeld een voorwoord in zwart-wit bedrukking
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, scheurperforatie en twee boorgaten

Voor wat betreft de omslag van de scheurkalender kun je ervoor kiezen om dit zelf aan te leveren, maar dit kun je ook tegen een meerprijs aan ons uitbesteden. Laat het weten en we maken er samen een geslaagd project van.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel een vraag