Door omstandigheden worden er dit jaar geen opdrachten meer aangenomen. Lopende opdrachten waar een opdrachtbevestiging voor ligt worden nog wel afgerond.

Het personaliseren van een scheurkalender

Voor je het weet is het jaar alweer voorbij en je wilt graag je relaties of je personeel bedanken voor de fijne samenwerking. Een origineel relatiegeschenk met humor, spreuken of geschiedenis feitjes valt vast wel in de smaak. We hebben enkele scheurkalenders samengesteld die je naar wens kunt personaliseren.

Inkijkexemplaar

Onderstaand tref je een aantal inkijkexemplaren aan van scheurkalenders die je kunt personaliseren. Je levert aan ons jullie logo en/of een stukje tekst aan, wat wij onderaan ieder velletje laten verschijnen. Ook de cover (omslag) kun je geheel naar je huisstijl laten ontwerpen. Misschien heb je nog andere wensen die je wilt bespreken?

WOORDGRAPPEN

GESCHIEDENIS KALENDER

SPREUKEN

Bureau scheurkalender

Een scheurkalender kun je op veel plaatsen ophangen, maar op een bureau kan dit lastig zijn. Daarom bieden wij optioneel twee soorten kalenders aan die je eenvoudig op je bureau kunt neerzetten. Zoals je kunt zien is het mogelijk om een stevige kartonnen staander achterin de kalender mee te laten brocheren (optie 1). De duurdere rode bureau kalender (ook in andere kleur mogelijk) maakt ook gebruik van een staander en heeft een luxere uitstraling (optie 2).

Drukwerkspecificaties

  • Formaat: in overleg en afhankelijk van het thema
  • Omvang: 320 (weekend samen op 1 velletje) of 368 vellen
  • Omslag personaliseren: (full colour) bedrukking of aan de hand van een preeg
  • Binnenwerk: zwart-wit of full colour bedrukking op scheurkalenderpapier
  • Je hebt ook nog enkele velletjes over voor bijvoorbeeld een voorwoord in zwart-wit bedrukking
  • Afwerking: garenloos gebrocheerd, scheurperforatie en optioneel twee boorgaten

Voor wat betreft de omslag van de scheurkalender kun je ervoor kiezen om dit zelf aan te leveren. Je ontvangt dan van ons een Indesign sjabloon waarin je de cover (omslag) kunt opmaken. Dit kun je overigens ook tegen een meerprijs aan ons uitbesteden. Laat het weten en we maken er samen een geslaagd project van.

Digitale proef

Voordat het naar de drukker wordt verzonden ontvangen je nog een concept. Als je tevreden bent over het resultaat zend ik vervolgens de bestanden naar de drukker en ontvang je nog een digitale proef. Als je daar groen licht voor geeft wordt de scheurkalender gedrukt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel een vraag